söndag 24 augusti 2008

Du kan skratta åt livet

Gårdagskvällen började med middag på Platå. Lite hej-då middag för plastsyrran som drar iväg idag. Kommer nog bli rätt tomt ändå, man är van vid att hon alltid sitter i rummet bredvid nu för tiden. Samtidigt är jag lite avundssjuk, att bara dra från den här stan just nu vore ju rätt skönt, i alla fall för en liten tid. Vi hann med en glass på Bosses innan vi gick hem också, troligen sommarens sista glass där. Det har inte blivit alls många bosses-glassar den här sommaren, kan det bero på vädret kanske?


När Lars Winnerbäck hade spelat klart sin konsert kom Lovisa och Emma hit. Vi gick ut på stan för att hitta lite mat, lite människor och lite roligheter. Man kan nog enklast säga att Linköping lever upp på nätterna som ingen annan gång. Det är då allt händer, alla möts och har roligt.

Efter lite godis och att vi träffat Jocke sov Lovisa kvar här inatt. Hur mysigt som helst !


Nu ska jag göra mig i ordning, fixa klart ekonomiläxan som (tro det eller ej) inte lockar så jättemycket. Känner att det kommer kännas bra när den är avklarad. I eftermiddag blir det övningskörning, andra gången :)


Ha en fin dag!

Inga kommentarer: